ANALIZAMOS LOS ROLES DE GÉNERO EN LOS CATÁLOGOS DE JUGUETES

Els alumnes de tercer cicle han dut a terme un projecte molt reivindiatiu. Després d’analitzar amb detall diferents catèlegs de joguets de la campanya de Nadal, ens hem adonat que la majoria d’ells continuen reproduint estereotips de gènere molt marcats.

Els nostres alumnes volen transmetre la idea de que ni els colors ni els joguets tenen sexe, i per això hem realitzat un catàleg alternatiu. Ací us deixem algunes de les fotos. En quant les labors d’edició i muntatge finalitzen us mostrarem el video-catàleg de tot el cicle. De moment esperem que gaudiu amb aquestes fotos.

2 thoughts on “ANALIZAMOS LOS ROLES DE GÉNERO EN LOS CATÁLOGOS DE JUGUETES

  1. Daniel says:

    Hola Marta. Enhorabona!. És un reportatge súper guay. M’ ha agradat un muntó i la idea dels catàlegs de joguets també. 😊👌

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *