LES TERTÚLIES LITERÀRIES

Hola, bon dia, sÓc Nerea, ara estem arrancat de nou amb les entrades per al blog. Aquesta entrada tracta sobre les tertúlies literàries que estem fet.

Enguany, ens han posat en varis grups en les tertúlies juntament amb l’altra classe amb els professors que són Ana ,Paco i Marta.A mi m’ha tocat amb la meua professora Marta i estic molt contenta. Cada trimestre ens van a cambiar de professors i d’alumnes.Estem llegint un llibre que es diu ¨ALICIA EN EL PAíS DE LAS MARAVILLAS¨ estem a punt de terminar i som 16 persones en el grup.

Aquest ha sigut el meu treball espere que us haja agradat i si teniu algun dubte ni olvideu en escriure-los en els comentaris. Us contestaré amb el nom  de Nerea. I us vaig a dir un secret… l’atra classe tambete un blog.

 
Adeu.

Nerea 

2 thoughts on “LES TERTÚLIES LITERÀRIES

  1. Daniel says:

    Ya hemos empezado con otro libro en las tertulias literarias. Espero que La Ratonera de Agatha Christie sea interesante.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *