ELS ALUMNES DE SISÉ AJUDEN EN LES CLASSES D’ANGLÉS D’INFANTIL

Hola xics i xiques !Hem estat un poquet desconectats per dos motius : en primer lloc  per les vacances i en segon lloc per l’ s.p.a.m. Hui us vaig a parlar de les classes d’ angles que dona Marta (La nostra profe ) en Infantil. Dona classes d’anglés als xiquets de tres anys i els alumnes de sisé anem per parelles per ajudar-li.  Hui li he acompanyat jo. Quan hem entrat Marta ha amagat una pilota, una marieta … Al entrar els xiquets s’han presentat i nosaltres ( bueno i  jo també). Marta ha ficat cançons i els xiquets han ballat. Després hem fet un cercle i els xiquets saltaven, cridaven… També ha fet pompes per que els menuts i les menudes  les explotaren. Alguns es portaven  millor que altres i al final de la classe els hem posat tatoos a la mà com a premi.
Ací us deixem l’enllaç de la cançò del Baby Shark. La cançó preferida dels xiquets!
https://youtu.be/XqZsoesa55w
See you soon!
Marta 6é A

One thought on “ELS ALUMNES DE SISÉ AJUDEN EN LES CLASSES D’ANGLÉS D’INFANTIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *