Dloços de massapà

Hola sóc Lucía i a Cultura Valenciana estem buscant receptes típiques de Valencècia, jo he escollit els dolços de massapà.

Ingredients

  • Ametlles sense pell 250 g
  • Sucre 200 g de sucre
  • Una clara d’ou
  • Ratlladura d´una llimona
  • Sucre en pols per arrebossar
  • 7 ó 8 nous aproximadament

Utensilis

Una picadora, un recipient per a la massa i un  plat amb una forqueta per a batre la clara.

Elaboració

Passar les ametlles per la picadora junt amb el sucre i la ratlladura d’una llima. Es posen en un recipient, i s’hi afegeix la clara d’ou batuda, no cal apunt de neu, es pasta bé; aquesta pasta si es vol es pot guardar per l’endemà a la nevera.

Es formen boles, no molt grosses i a dins es posen mitja nou que quede no mes mig tapada, després s’arrebossen amb sucre de llustres i es deixen dins de capsetes de magdalenes de les del tan any petit. No es posen al forn, es deixen assecar uns quants dies. Si es vol es poden posar al gratinador uns minuts perquè trenquen el color.

Lucía Blanco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *