Tortell de reis

 

En cultura valenciana, em fet una recepta i jo vaig escollir el tortell de reis. Perquè en Nadal sempre me’l menge tot.

  1. Disol 30gr de rent en aigua tebia.
  2. Afegeix 5 tasses de farina i mescla tot junt.
  3. Deixa’l reposar durant 40 min.
  4. Fes un volcà de massa i afegeix 200 gr de mantega, 4 ous i 8 rovells, ½ culleradeta de sal, una culleradeta d’aigua d’atzar i una tassa de llet condensada.
  5. -Pasta’l tot i deixa’l reposar fins que es fassa el doble de gran.
  6. Amb un corró, estira’l un poquet formant un rectangle i col·loca’l  el rei mag
  7. Plega la massa en forma de roscó en un motlle.
  8. Barniça tot el roscó amb el ou i decora’l al teu gust.
  9. Posa’l al forn a 180º durant 25 minuts.
  10. I ja te’l podràs menjar.

S’ha acabat!

Paula Chulià 5é A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *