CHARLIE Y LA FÁBRICA DE CHOCOLATE

Hola som Laura, Paula i Lucía i vos anem a presentar la pel·licula de “Charlie y la fábrica de chocolate”. Hem triat aquesta pel·licula perquè gràcies a ella hem aprés que per molts diners que tinguem no significa que guanyem sempre tots els concursos.

En aquesta pel·licula fan un concurs per a visitar la fàbrica de Willy Wonka.El concurs el guanyava qui al comprar una xocolatina i trobar un ticket daurat.En aquesta pel·licula s’arriba a la conclusió de que és millor guanyar una família que una fàbrica de xocolata.

Ens ha agradat molt perquè ens ha ensenyat a saber que és més important, perquè és millor guanyar una família que una fàbrica de xocolata.

                                                                               Laura, Paula i Lucía 5éA .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *