Reflexions a les tertúlies

“Hola, em dic Vega, i vaig a parlar-vos de les tertúlies de Pinotxo. Els dimecres després del pati fem les tertúlies i la nostra professora Marta té una cistella amb el nostre nom en uns palets. Quan ix el nom d’un alumne aquest alumne ha de dir la seua opinió sobre la tertúlia”

Vega Gómez Lisart 5é A

“En tots els capítols que hem llegit han aparegut molts temes per a reflexionar. Com per exemple: l‘esforç dels nostres pares perquè no ens falte de res; també l’ important que és tindre una persona de referència en la nostra vida de qui aprendre molt; la mentida, l’engany; no rebutjar mai l’ajuda de les persones bones per a resoldre els problemes; el penediment quan no fem les coses bé; la fidelitat i lleialtat a una persona. Per descomptat, donar-ho tot per intentar salvar un pare i també és necessari treballar per a poder aconseguir les coses en esta vida sense ser gandul!

Estos temes són alguns de quals a mi em pareixen més interessants del llibre fins al moment”

Daniel Garcìa 5 é A

“L’altre dia va vindre el meu pare i la mare d’un company nostre. Em va agradar molt perquè l’experiència de que estiguera el meu pare és una experiència molt agradable. El que vàrem fer va ser al següent : varen vindre els pares el divendres pel matí, ells també varen llegir-se  el llibre perquè  si no no podrien fer la tertúlia amb nosaltres i després ho varen ficar en comú,

Lucía Blanco 5é A.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *