ARRIBA L’HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA DE XIRIVELLA

Hola sóc Aarón i vos vaig a parlar d’un conte que s’anomena “Where the wilds things are”. És una història en anglés de tres montres i un xiquet , jo no  vaig entendre molt, però em va agradar molt i va ser curiós .

A la biblioteca de Xirivella van vindre uns conta contes que s’anomenen John i Lola. John va fer una caixa anomenada MAGIC BOX que feia pompes , hi havia gats a la lluna i quan la caixa feia pompes els gats ballaven. Hi havia un tigre entrant per la porta d ‘ una casa . Vàrem fer un monstre amb les parts en anglés i li posarem de nom JOHN i també vàrem fer el joc de posar-li la cua però amb el monstre i en anglés.

Me’ho vaig passar molt bé perquè me va agradar molt , espere que vinguen una altra vegada .

Aarón Ballesteros 5é A.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *