Entrevista a “La hora del cuento”

“Por si no los conocéis, John y  Lola son dos cuentacuentos profesionales que han venido de Inglaterra para contar a los niños de España unos cuentos en inglés. Su grupo se llama “La hora del cuento”. Les hemos elegido para entrevistarles porque nos encantó el cuento que nos contaron hace una semana en la biblioteca Where the wild things are. No queremos ser muy cotillas pero os tendremos que hacer unas cuantas preguntas…”

“Bon dia,  Sandra, Pablo i jo vàrem anar amb Marta (la nostra tutora) a la biblióteca el 26-01-17 a fer una entrevista a dos conta-contes profesionals. Varèm fer preguntes que ens pareixien interessants, i ells ens contaren les seues experiències, un trosset de la seua vida. Com experiència és xulíssima, vos recomane que encara que no teniu a ningú a qui fer-li entrevistes, li les feu als vostres pares ,iaios, amics…

I com cada conta-contes ells també tenen alguna cosa  especial, tenen una caixa màgica…

Moltes gràcies per llegir-nos i vore la nostra entrevista”
Marta López 5é A

enllaç del vídeo

One thought on “Entrevista a “La hora del cuento”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *