Enric Valor i les seues Rondalles

En classe de Cultura Valenciana estem treballant les  rondalles d’Enric Valor.

Primer hem estat recollint informació sobre qui era. Després vàrem fer dos murals sobre ell amb l’informació que traguerem entre tots.
Tot seguit començarem a llegir la rondalla que es diu “La mare dels Peixos”. Enric Valor era un famós escriptor de rondalles que va nàixer a Castalla ( Alacant) el 22 d’agost e 1991. També estem fent activitats sobre la rondalla de La Mare Dels Peixos en un dosier amb preguntes. La mestra ens va dir que si no enteniem alguna paraula la subratllarem i la buscarem al diccionari Català-Vaelncià-Balear (DCVB). Ens ha agradat molt les activitats que hem fet:  Hem fet activitats sobre els personatges, hem dibuixat la mare dels peixos, hem buscat paraules i moltíssimes coses més.
Per a nosaltres l’activitat que més m’ha agradat és en la què buscarem paraules i sinònims.

Pablo Simo, Mario Marco, Sandra Rochina, Laura Moreno, Ariadna Mena i Nerea Mateo. 5é A

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *